Nieuws

Sinne niet loops geworden.

Sinne is ruim 3 maanden te laat met loops worden en ik verwacht ook niet dat ze het snel zal worden en dus ingeschreven voor de Holland Cup, samen met Beike die in november loops moet worden om dan weer door Epke gedekt te worden.

Met Sinne is het een beetje de vraag wanneer ze loops word want ik denk dat het ontregelt is toen ze in mei een virus had opgelopen.

Met Sinne naar de dierenarts.

Ik ben vandaag met Sinne naar de dierenarts geweest, vorige donderdag was ze ziek geworden, overgeven en niets willen eten en we zijn donderdag bij de dierenarts langs geweest en gisteren was het weer raak en we zijn vanochtend langs geweest en nu hebben ze een echo genomen om alles uit te sluiten, er was gelukkig geen afwijkingen te zien dus moet het een virusje zijn en heeft ze een paar injecties tegen de misselijkheid gekregen en een antibiotica kuurtje mee en dan moet het opknappen.

Positief Dekadvies Sinne

Vandaag in de post het positieve dekadvies voor Sinne, voor de dekreuen Sjoerd en Cis Mike onder de St. Jan, we hebben beide reuen bezocht en bekeken en beide waren mooie reuen maar Sjoerd was wat groter dan Sinne en iets slanker in verhouding en Mike was meer zoals Sinne, een stevige reu en ongeveer groot als Sinne. De dekking zal eind juli plaats moeten vinden als het normaal verloopt.