De pups van Beike

De pups van Beike zijn op 21 februari geboren en de vader is Epke.

In de ochtend stond beide al klaar om te gaan lopen en toen we ongeveer 500 meter weg waren bleef Beike achter en toen ik riep kwam ze wel maar liep iets vreemd en toen zag ik er al een pup met het kopje er uit hing en heb meteen mijn jas uitgetrokken en daar op is de eerste pup geboren en toen ze een beetje schoon was meteen mijn jas op gepakt en naar huis gegaan en ook Sinne had in de gaten wat er loos was en liep als een bodyguard voorop en thuis in de werpkist is Beike me teen door gegaan met de schoon te likken en een uurtje later lag ook de tweede pup er maar tegen de middag was er nog geen derde pup en heb ik de dierenarts gebeld en toen heb ik een injectie oxytocine gehaald en die thuis aan Beike gegeven en toen kwamen de volgende pups ook maar de zesde liet weer op zich wachten en toen weer gebeld en de dierenarts is toen langs geweest en heeft nog een injectie gegeven en toen om 11 uur s’avonds waren alle zeven pups er, er was een behoorlijk verschil in gewicht maar groeien goed.

9 maart, vandaag worden alle pups ontwormd en in de grafiek lijkt het of dat sommige pups niet gegroeid zijn, dit komt omdat we vroeg waren met wegen en een gedeelte net had liggen drinken en een ander gedeelte was blijven slapen

Groei Stabijs

Reu 1
Reutje 1

Reu 2Reu 3Reu 4Reu 5Reu 6_2Reu 6Teefje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s