Pups van Sinne en Mike geboren.

Vandaag 23 februari zijn de pups van Blomke’s Sinne fan de Frije Wetters en Cis Mike onder de St. Jan geboren, we zaten er al een paar dagen op te wachten en vanmiddag om 12:40 werd de eerste geboren, dit was helaas een dood geboren teef maar 5 minuten later lag er een gezonde teef en om 13:20 lag de volgende levende teef bij haar en om 15:45 lag de derde levende teef bij haar, ze heeft ze gewoon naast mij op de bank liggend gekregen want ze lag rustig naast mij op de bank en er was niets aan haar te merken maar ze trok mijn aandacht omdat ik hoorde dat ze druk aan het likken was en het was meteen duidelijk dat ze niet meer leefde maar het was een stevige van 500 gram.  De volgende teefjes waren 440, 475 en 502 gram dus allemaal aan de maat.

2 gedachten over “Pups van Sinne en Mike geboren.”

  1. Hallo Fred,
    Ik hoorde gisteren van Ron en Miranda dat de 7 pups van Beike en de 3 pups van Sinne zijn geboren! Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Dat ze allemaal maar een fantastisch hondenleven tegemoet gaan, in goede gezondheid! Jij mag er nu eerst nog 8 weken enorm van genieten, voordat zij naar hun liefhebbende baasjes gaan!

    Like

    1. Dank je, ik mag er misschien iets langer van genieten want waarschijnlijk gaar 1 wettertje naar het buitenland, ze hadden wel een moeilijke start, de eerste was dood geboren en die hield denk ik de boel op, in het eerste half uur 3 pups en die moesten allemaal effen goed droog gewreven worden en Sinne moest ook het nodige likken maar het ziet er goed uit en dien3 maken meer herrie dan die 7 Stabijs en die wilden maar moeilijk.komen, de eerste kwam s’ochtends 08.30 op straat en de laatste 23.00 maar zijn allemaal in orde en hebben van die mooie bolle buikjes en Beike ligt tevreden naast me.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s