Pups van Beike en Epke zijn geboren

D461F8E4-5D10-4397-8B40-0E6FE3C73B55
Beike met haar eerste pups

Vandaag in de pups van Beike geboren, in de nacht was ze vervelend, op bed willen liggen en erg hijgerig maar van echte weeën gemerkt en toen we vanochtend ging lopen bleef ze na 500 meter achter en toen ir riep en ze naar ons toe kwam zag ik meteen dat raar liep en het kopje van de eerste pup hing er al uit, ik toen meteen me jas uit getrokken en daar is ze op geboren, toen Beike haar een klein beetje schoon had gelikt heb ik er in de jas opgepakt en meteen naar huis gebracht en daar in de werpkist gelegd en Beike zat er meteen bij en na een uurtje kwam de tweede. De derde liet langer op zich wachten en toen die na ruim 2 uur er nog niet was heb ik de dierenarts gebeld en heb ik een injectie gekregen om de weeën weer op gang te krijgen, wel zelf moeten geven en om 15:20 was nummer 4 er en om 17:25 was nummer 5 er en nummer 6 liet ook op zich wachten en toen nogmaals de dierenarts gebeld en die was al aan het sluiten maar zei ik wel ervaren langs en constateerde dat er inderdaad nog pups in zaten en heeft nog 1 injectie gegeven en toen was om 21:25 nummer 6 er en om 22:55 was nummer 7 er.

de dierenarts heeft later nog gebeld hoe het ging en was ook blij dat het goed gegaan was en nu is het wachten op de pups van Sanne.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s