Sinne en Beike beide drachtig

We zijn vanmiddag naar dierenkliniek Oudorp geweest om echo’s te laten maken om te zien of de dames drachtig waren, Sinne was als eerste aan de beurt en bij haar waren zeker 4 pups te zien en misschien wel 6 en daarna was Beike aan de beurt en hij telde er ook zeker 4 maar dacht dat er meer in zaten dan bij Sinne.

Het viel op dat Sinne het zomaar angstig was op op de tafel want ze lag helemaal te rillen en toen ze vorig jaar ziek was is er hier ook een echo gemaakt om een baarmoederontsteking uit te sluiten en toen bleef ze rustig liggen, ik denk dat daar iemand werkt waar ze het niet zo op heeft want dat we de progesteron kwamen prikken had ze de eerste 2 keer totaal geen probleem en de 3de keer trilde ze ook helemaal.

One thought on “Sinne en Beike beide drachtig”

  1. Beste verzorgers,
    Wat leuk om de verhalen te lezen over het wel en wee van jullie honden op jullie site. Wij zijn al een tijdje opzoek naar een Wetterhoun. Dus mochten jullie voor de pups tzt een gezellig huisje zoeken dan houden wij ons graag aanbevolen. Succes voor de komende periode. Vriendelijke groet, Jackelien de Vries

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s