Beike gedekt

IMG_0160
Epke en Beike bij de eerste kennismaking

23 december, we zijn vandaag naar Heerhugowaard om Beike te laten dekken door Epke, dat had Epke dit voorjaar ook al eens gedaan maar toen is er tijdens de zwangerschap iets fout gegaan, waarschijnlijk heeft Beike ook last gehad van een virus waar Sinne behoorlijk ziek van is geweest.  We waren even voor half elf bij Nancy en Beike en Epke stonden al snel gekoppeld en dat duurde ruim een kwartier.

19710B0B-899E-47C1-94EC-2A320ED59AEF
Epke en Beike gekoppeld

24 december, we zijn vanochtend nogmaals naar Heerhugowaard geweest en deze keer stonden Beike en Epke nog sneller gekoppeld dan gisteren en weer ongeveer een kwartier lang, ik had nog geen eens tijd om de koffie op te drinken voor dat deze koud was en nadat we nog een warm bakje hebben gedronken hebben we de bus naar huis gepakt en waren na ruim 3 uur weer thuis, over een maand gaan we met beide een echo laten maken en je kunt via de website en een enkel bericht op Facebook de ontwikkeling blijven volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s