Beide honden loops

Sinne is op 5 december loops geworden en Beike volgde op 8 december, voor Sinne was het 15 maanden geleden dat ze loops was, waarschijnlijk komt dit omdat ze begin mei ziek is geweest.

We hebben met Sinne donderdag 14/12 een progesteron bepaling gedaan en zijn zaterdag 16/12 weer geweest en toen is Beike ook mee geweest en voor beide was het nog te laag en maandagmiddag zijn we weer geweest en nu was Sinne 4,5 en Beike 1,5.

19 december vandaag ben ik vanmiddag met Sinne weer naar Oudorp geweest om bloed af te nemen voor de Progresteronbepaling en vanmiddag was het 8,65 en dat houd in de we morgenochtend naar de dekmeester in Nunspeet gaan om Sinne door Mike te laten dekken.

20 december, ik ben met Beike naar Oudorp geweest voor de progesteron bepaling en deze was vandaag 3,44 en moeten we nog even wachten, hierna zijn we naar huis gegaan en de honden waren wel blij dat we thuis waren want we waren vanochtend om 8 uur vertrokken en s’middags om 5 uur weer thuis.

22 december, weer met Beike naar Oudorp geweest voor een progesteron bepaling en nu was die 6,54 en hebben we besloten om zaterdag naar Nancy met Epke te gaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s