Met Sinne naar de dierenarts.

Ik ben vandaag met Sinne naar de dierenarts geweest, vorige donderdag was ze ziek geworden, overgeven en niets willen eten en we zijn donderdag bij de dierenarts langs geweest en gisteren was het weer raak en we zijn vanochtend langs geweest en nu hebben ze een echo genomen om alles uit te sluiten, er was gelukkig geen afwijkingen te zien dus moet het een virusje zijn en heeft ze een paar injecties tegen de misselijkheid gekregen en een antibiotica kuurtje mee en dan moet het opknappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s