Clubmatch NVSW

IMG_0162
Sinne met Epke, de dekreu voor Beike

Ik ben met Sinne zaterdagochtend naar Zutphen gegaan voor de clubmatch van de NVSW, je ontmoet hier weer verschillende bekenden en hoort de laatste nieuwtjes en ontmoet ook mensen die je alleen van Facebook kon, Nancy was er met Epke, de Dekreu voor Beike, deze was loops en had ik dus niet meegenomen, had wel gekend want er waren meerdere loopse teven.
Sinne heeft netjes gelopen maar het resultaat met een zeer goed viel tegen, ook haar broer Brander had een zeer goed en hij haalt normaal ook een uitmuntend, deze keurmeester viel duidelijk op de rankere type Wetters, volgende keer beterKeurverslag staat hier onder.

Clubmatch 2017 Sinne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s