Poging tot dekking

Vandaag is Manon met Siep langs geweest en gekeken of Beike gedekt wou worden, Beike had wel veel interesse in Siep maar haakte op het laatste moment af dus geen succes en morgen zullen we het nog eens proberen.

Mocht je belangstelling hebben voor een pub dan moet je het op tijd laten weten, als ze eenmaal geboren zijn worden ze aangemeld bij de puppinformatiedienst van de NVSW en als je ook met mij contact opneemt dan is de kans groot dat je aan een pup kan komen, als ik niets weet bij de geboorte dan worden ze aangemeld bij de NVSW en verdeelt de puppinformatiedienst ze in volgorde van de wachtlijst.

voor meer info mail dogs@freddeboer.nl of bel 06-41129081

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s