Website geinstalleerd

Vandaag heb ik de website opnieuw geïnstalleerd omdat deze na een update was vast gelopen en ik hem met geen mogelijkheid aan de praat kreeg.

Alles staat er niet meteen op want ik moet alles opnieuw er op zetten, dus het kan enige tijd duren en de berichten komen er op te staan maar de nieuwste eerst.

2 gedachten over “Website geinstalleerd”

 1. Hallo Fred, ik had al eens op je website gekeken en kreeg toen de foto’s van Beike niet te voorschijn. Ik ben ge-interesseert in de hondjes van fan it Driuwende Hûs die voor het fokken zijn ingezet en vindt het gewoon leuk om dit te volgen. Mijn man Kees en ik zijn de trotse eigenaars van dekreu Gart Melle fan it Driuwende Hûs waarvan in juni een vierde nestje wordt geboren. Ik zag dat jij Siep voor Beike hebt gekozen, een prachtige reu! Melle heeft een nestje met Siep zijn zus Famke uit Turnhout. Kennissen van ons uit Wormer zijn de eigenaars van Hiske Diede fan it Driuwende Hûs, een zus van Beike. Yessie, zo heet zij nu, zal w.s. eind Mei begin Juni gedekt worden door Its Abe Tibbe fan’e Âlde Leane. Jouw honden doen het hartstikke goed op de shows zag ik in het gastenboek van Miranda. Op 5 mei is daar ook weer een nestje geboren, het I-nest. Miranda zou de website weer Updaten, maar het nestje is ook te volgen op facebook fan it Driuwende Hûs. Ik wens je veel succes met je honden en met de dekking van Beike, voor als het zover is! Ik ga zo af en toe op je website kijken, en misschien lukt het dan ook met de foto’s. Hartelijke groeten van Wilma Binken.

  Like

  1. Bedankt voor het bericht, ik had het gezien dat Guus pups had gekregen, het is een halfzusje van Beike en ze heeft net als Siep uiterlijk veel van Beike weg want ze heet niet voor niets Henke Guus en die Hiske die je noemt had ik al een paar keer op Facebook gezien.
   Had was de bedoeling dat Beike in februarie gedekt zou worden maar ze werd loops voor dat de toestemming van de FAC binnen was en toen was het krap tijd en de baasjes van Siep hadden graag dat ze Beike eerst eens zagen, Siep heeft wel al voor nageslacht gezorgd bij Marianne van Dam, die pups zijn iets meer dan een week oud dus Siep kan het kunstje wel.
   De website moet nog weer helemaal gemaakt worden, ik was er nog mee bezig en toen is fout gelopen met een update en ik heb alles eraf moeten gooien en moet nu alles er weer op zetten en met het goede weer komt het er niet zo van.
   Tegen de tijd dat Beike gedekt gaat worden maak ik ook wel een facebook groep voor de honden aan en het komt natuurlijk op de website te staan.
   Het word tijd dat Beike gedekt word want ze word volgend jaar al 4 en daarna is mijn wetter Sinne aan de beurt want die wordt is September ook al 3 jaar en zal ongeveer 8 à 9 maanden na Beike loops worden.
   Gart Melle had ik al bij de dekreuen zien staan maar daar had ik natuurlijk niet te veel belangstelling voor ivm de inteelt, het zelfde voor Sinne daar staat ook nog een broer van in de lijst en diverse ooms, dus daar is het nog even zoeken maar alles komt op de site staan.

   Groete, Fred

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s