Clubmatch NVSW

image
Foto: Annie Oord

We zijn gisteren naar de clubmatch van de NVSW in Zutphen geweest en Sinne heeft het pima gedaan, ze had een 3U in de open klasse, we waren vroeg op gestaan om op tijd te zijn en de heenreis ging voorspoedig maar tijdens de terugreis kregen we te horen dat het verkeer tussen Hilversum en Amsterdam gestremd was omdat er iemand onder de trein was gekomen, dus in plaats van in Amersfoort de trein naar Hoorn te pakken moesten we de trein naar Rotterdam pakken en in Utrecht overstappen op de trein naar Schiphol en daar de trein naar Amsterdam Sloterdijk waar we trein naar Hoorn konden nemen, en van Amersfoort tot Sloterdijk was het dringen want de hele intermationale trein naar Amsterdam moest in die treinen.

Clubmatch 2016
Keuringsrapport Clubmatch 2016

We waren even na 6 uur thuis, wat gegeten en Beike opgehaald en toen was het alweer 8 uur geweest en we lagen op tijd in bed want het was een lange en drukke dag geweest, Sinne had zelfs de volgende ochtend niet meteen zin om te gaan lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s